BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


Peter Deze Diversion900 was van de eerste eigenaar en in 1995 nieuw bij van Meel in Oosterhout gekocht, nu zoveel jaren later is Peter de 2de eigenaar en wederom is de Diversion bij van meel Motoren gekocht maar dan in Made.

deel
Diana Deze gave Yamaha Tenere 660 ABS gaat met Diana mee naar huis want ze zocht een motor waar je lekker rechtop op kan zitten en die wens vinkt ze met deze motor zeker af.

deel
Robert Robert pakt zijn hobby weer op en dat doet hij met deze schitterende Honda VFR750. Een zeer betrouwbare motor waar hij veilig mee vooruit kan.

deel
Coen Yamaha heeft ook vette 4 wielers in het leveringsprogramma, zo heeft Coen zijn oog laten vallen op deze RAPTOR 700. Dit is echt grote jongens speelgoed!

deel
Angela Het rijbewijs is vers van de pers, en Angela vertrekt gelijk op een splinter nieuwe MT-03 ABS. Even wat inrij kilometers op de teller zetten om de motor daarna lekker mee op vakantie te kunnen nemen. Angela, fijne vakantie en veilige kilometers toegewenst door iedereen van het team van Meel Motoren.

deel
Hans Hans had een sportmotor en hing teveel voorover naar zijn zin, er moest dus een toermotor komen. Met zijn postuur ga je natuurlijk niet op een 600tje zitten, maar dan zoek je een forse motor. Laten wij nou een dikke Suzuki GSF1250 ABS hebben staan..., opstappen en rijden maar.

deel
Bianca "zoek de verschillen" , Bianca haalt hier haar nieuwe MT-07 op en natuurlijk komt Kees met zijn TRACER dan mee om getuige te zijn van de eerste kilometers van Bianca op haar nieuwe motor. Als u Bianca`s MT-07 ook eens wilt bewonderen ga naar Streekkoken.nl, de specialist in Catering aan huis met streekproducten uit Brabant, en Bianca organiseert een geslaagd feest bij u thuis en waarschijnlijk komt ze op haar nieuwe motor.

deel
Mario Voor Mario stond er altijd al een Yamaha Super Tenere op het verlanglijstje, vandaag is het dan eindelijk zo ver, nou maar hopen dat hij in het schuurtje past...

deel
Wesley Wesley gaat over van 4 wielen naar 2 wielen, hij laat zijn mooie Suzuki Quad achter hier in Made, en gaat op pad met zijn splinternieuwe Yamaha YZF-R3 ABS, weer een tevreden Yamaha coureur erbij...

deel
Dion Na een tijdje met zijn A2 rijbewijs rond gereden te hebben mag Dion met "de grote mannen" mee. Deze week zijn volwaardig rijbewijs afgehaald bij het gemeentehuis en meteen op pad met deze mooie Suzuki DL650 ABS!

deel
Liesbeth Als u binnenkort denkt wat hoor ik toch ..., dan is het een grote kans dat Liesbeth met haar nieuwe MT-07 door uw staat rijdt. Met deze MT-07 met speciale velgstickers en Akrapovic uitlaat is het zeker een opvallende verschijning.

deel
Rene Dit is Rene met zijn nieuwe Yamaha MT-09 TRACER, zeker niet zijn eerste motor maar wel de eerste met een Nederlandse kentekenplaat achterop. Op zijn vorige motor zat een Spaanse kentekenplaat en die daarvoor een Franse, maar nu Rene weer in Nederland woont heeft hij een echte Hollandse gele kentekenplaat.

deel
Bas Bas zocht een motor om zonder piloot gedrag te kunnen berijden. De Yamaha Tracer stond daarbij al op zijn verlanglijst. Nadat hij erop gereden had, was hij zeer tevreden.

Zie hier de trotse bezitter van weer een mooie nieuwe Yamaha

deel
Albert Albert zocht een vervoer middel om snel een boodschap te kunnen doen. Vroeger wel een motor gehad, maar dat was zo'n snelle voor op het circuit. En dat is niks voor in de stad volgens Albert.

Veel plezier met de Iron Max

deel
Ivo Na een lange zoektocht eindelijk de motor gevonden die bij Ivo en Gijs past.
Nu kunnen ze in stijl naar diverse motor evenementen.

Wel met het juiste T-shirt aan hè jongens !!

deel
Koen Koen's eerste grote investering ! Hij moest er wel even geduld voor hebben, maar dat werd eindelijk beloond met deze flitsende MT-07 met Acrapovic uitlaat !!

Lekker in het zonnetje staat hij er trots bij toch ?

deel
Youp Youp had eerst een motor gehuurd bij ons om te kijken of hij het wel leuk vond. Bij terugkomst zag hij deze mooie FZ-6 naked staan. Na een proefrit was hij al snel overtuigd van het hebben van een eigen motor.

deel
Wim Wim heeft al heel wat verschillende motoren gehad. De laatste was een Yamaha Quad. Hij had zichzelf beloofd dat hij weer een keer een straatmotor te kopen, maar dan eentje die pit heeft van een racemotor.

Dat zit wel goed met deze MT09

deel
Krista Krista heeft geen motorrijbewijs maar gaat wel motorrijden, hoe kan dat??
Nou gewoon een MP3 kopen en lekker samen met Arnoud een rondje toeren.
Veel geluk ermee Krista :)

deel
Virgil Virgil moet door druk verkeer naar zijn werk, dan gaat dat het snelst op de motor natuurlijk. Dan moet het wel een leuk model zijn met een leuk geluid, vandaar deze yamaha MT-07 ABS met een sport uitlaat.

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWS15 Jaar

15 Jaar

Van Meel Motoren bestaat deze maand 15 jaar. Dit vieren wij en u bent van harte uitgenodigd om zaterdag 28 mei hierop te toosten. Wie jarig is, trakteert en daarom geven we 15 dagen lang kortingen en acties weg. Kom vanaf 21 mei tot 5 juni langs in de winkel om te profiteren van 15 % korting op accessoires bij aankoop van een motor. Ook is er 15 % korting op de gehele kleding collectie. Afgeprijsde artikelen zijn uitgezonderd. De Yamaha TMAX viert ook zijn 15e verjaardag en daarom hebben wij nu de Special edition ‘Van Meel’ TMAX...

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!